Aloitussivu - Rotumääritelmä - Polveutuminen - Toiminta - Yhteystiedot - Ohjeita

Sim Game Sport Horse -Rotujärjestö

virtuaalinen ratsuhevonen, SGSH

Sim Game Sport Horse, virtuaalinen puoliverirotu

Tervetuloa tutustumaan Sim Game Sport Horseen, täysin virtuaaliseen hevosrotuun! Sim Game Sport Horsesta käytetään lyhennettä SGSH. Rotu pohjautuu puoliverisiin ratsuihin. Rodun jalostuksessa käytetään muita lämminverisiä ratsuhevosia tuomaan ulkonäköä, luonnetta, voimaa ja liikkeitä. Tarkan jalostukseen hyväksyttyjen rotujen listan löydät Polveutuminen -linkistä.

Rotu on vielä täysin lapsen kengissä; jalostusohjesääntö luotiin 25.01.2012. Sivuilta löytyy tällä hetkellä polveutumisvaatimukset, rotumääritelmä sekä järjestön toimintasuunnitelma. Näitä kaikkia kehitetään edelleen eteenpäin.

Vaikuttaaksesi rotuun, sinun tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse järjestön yhteyshenkilöihin. Keräämme vasta näitä yhteyshenkilöitä, joten toistaiseksi ei järjestön eri henkilöihin voi ottaa yhteyttä. Järjestöllä on oma sähköposti, sgshorse@gmail.com. jonne kaikki posti järjestölle laitetaan.

Otathan huomioon, että tätä rotua ei ole oikeasti olemassa. SGSH on virtuaalinen rotu, jollainen ei reaalimaailmassa ole hyväksytty omaksi rodukseen.

Järjestön sivuille on koottu ohjeita, joiden toivotaan helpottavan SGSH-kasvatusta. Ohjeita -sivulta löytyy ohjeita kuvia varten, sekä esimerkkisukutauluja helpottamaan veriprosenttien laskua ja polveutumisvaatimusten hahmottamista.

Sivusto päivitetty 13.02.2012: Jalostusohjesääntöä ja rotumääritelmää muokattu. Alkaa olla valmista. Ohjeet-sivua muokattu hieman.